Vintage meubelen bij brocante interieur (teakpaleis)

Zona/Quartiere: Roermond
Scorrere9

Het Vintage-brocante (Teakpaleis) is een gespecialiseerd meubel outlet met een enorme uitgebreide keuze van vele soorten en modellen meubels op 2000m2. Wij reizen regelmatig naar India om daar de beste kwaliteit meubelen voor onze klanten in Nederland, België, Duitsland en Spanje te kopen. Door onze jarenlange ervaring in de meubelbranche weten we voor u de beste meubelen te verkrijgen tegen de meest gunstige prijs. De meubels die wij uit India importeren zijn handgemaakt van duurzaam sloophout.

Dit maakt ieder meubelstuk dat we hebben uniek: geen enkel meubel is hetzelfde qua uitstraling en kleur. Onze meubels zijn ook milieu vriendelijk omdat ze gemaakt zijn van hardhout sloophout en steigerhout. Uw meubelstuk kan zelfs gemaakt zijn van een boot!

Ze worden per schip naar Nederland vervoerd en maandelijks bereikt ons een nieuwe container met nostalgische, retro, shabby chic, industrieel, white wash, vintage kasten, tafels, dressoirs, kapstokken, spiegels enz. in vele afmetingen en vormen. Hierdoor kunnen wij u het nieuwste van het nieuwste aanbieden en hebben wij een continue grote voorraad waaruit u kunt kiezen en is de leveringstijd nihil.

Wilt u een warm interieur met unieke meubelen en met een  nostalgische, retro, shabby chic, vintage, white wash en  industriële uitstraling, neem dan eens een kijkje op onze website waarin in verschillende rubrieken u een keuze kunt maken uit de verschillende soorten meubelen, zoals nostalgisch, white wash, retro, industrieel, shabby chic en de soort kast, tafel, dressoir enz. die u wilt. In de rubriek nieuws kunt u vernemen wat onze nieuwste aanwinsten zijn, wanneer we een container met nieuwe meubels verwachten en of er speciale aanbiedingen zijn.

De rubriek foto’s van tevreden klanten mag u niet missen. Hier ziet u fantastische foto’s van de meubels nadat ze geplaatst zijn in het interieur van de klant. U doet er vast en zeker ideeën op voor in uw interieur.

Heeft u een speciale wens, mail ons dan, maak een afspraak en we doen onze uiterste best om met u mee te denken en uw wensen te vervullen.

Ons assortiment is vrijwel onuitputtelijk van winkelkast tot nachtkastje en alles daar tussen in en als u het bij ons niet kunt vinden, dan zal het vrijwel onmogelijk zijn.

Als u de meubels in uw interieur compleet heeft, bekijk dan eens het assortiment accessoires bijvoorbeeld de nieuwe collectie spiegels met hard houten, gekleurde lijsten of de vintage decoraties die u interieur speciaal maken.

Eenmaal bij ons zult u ervaren dat uitstekende kwaliteit en lage prijs goed samen gaan. We zijn niet voor niets de goedkoopste meubel out let!

U kunt uw meubels direct meenemen maar u kunt ze ook eventueel laten bezorgen tegen vergoeding. Kom in ieder geval geniet van al het moois wat we in huis hebben!

Vintage-brocante (Teakpaleis)
Kievit 6
5986 NG Beringe
Limburg
Nederland
Tel: (31) 077-3060341  0613247124
Openingstijden: zie onze site www.vintage-brocante.nl
U bent van harte welkom om u te oriënteren op onze website en ons te bezoeken in onze grote meubelhal. De koffie staat klaar!

 

monic strien
Pubblicato da:
 monic strien

Contatta questo inserzionista