cursus haarknippen in heel Nederland door Selfline

Swipe2

Cursus Haarknippen in heel Nederland door SELFLINE

 

De cursus haarknippen is een leuke, sterk praktijkgerichte cursus, waarbij de vakkundige docent je in tien avondlessen van 2,5 uur de basistechnieken van het haarknippen bijbrengt. De cursus worden op een vaste avond in de week gegeven van 19.30 uur tot 22.00 uur.

De beginnerscursus haarknippen start twee keer per jaar, in april en in september.

 

Na het behalen van het SO 1 certificaat kan men deelnemen aan de gevorderdencursus haarknippen, inclusief haarsnijden, ook weer bestaande uit tien lesavonden van 2,5 uur. Deze cursus start jaarlijks in januari en september.

Wil je een kappersopleiding bij Selfline volgen met als doel je positie op de arbeidsmarkt te verbeteren? Dan kan je gebruik maken van het STAP-budget.

 

Wil je ook andere vaardigheden uit het kappersvak leren? SELFLINE heeft een uitgebreid cursusaanbod.

 

Cursus haarverven en blonderen

Wie heeft het niet eens zelf thuis geprobeerd, het haar tijdelijk of blijvend te kleuren?

Niet altijd krijgt het haar de gewenste kleur. Hoe kan dat en hoe moet het wel?

 

Je kunt het antwoord hierop krijgen in de cursus ‘Verven en Blonderen’. De cursus bestaat uit acht cursusavonden van 2,5 uur en start in april. Voor deze cursus is geen voorkennis vereist.

 

De vakkundige docent legt aan de hand van het lesboek de theorie en de praktijk uit. 

Tijdens de cursus werk je met een oefenhoofd speciaal voor het haarverven.

 

Cursus Haarstyling

In de cursus haarstyling leer je de technieken om het haar in het gewenste model te stylen. Aan bod komt het volume maken met shapers, permanent, watergolf, föhntechnieken en het werken met een styltang. De cursus start in januari en bestaat uit 5 lesavonden van 2,5 uur. Er is geen voorkennis vereist. Tijdens de cursus werk je met een oefenhoofd met halflang echt haar. De cursus is een ideale basis voor de cursus opsteken en vlechten en een essentieel onderdeel van het kappersvak.

 

Cursus opsteken en vlechten

Eind februari start Selfline op diverse locaties in Nederland de cursus opsteken en vlechten. Voor o.a. bruidskapsels of moderne meidenkapsels is het leuk om het haar op te steken, te vlechten, te twisten en/of te knopen. Deze technieken leer je in de praktijkgerichte cursus opsteken en vlechten. Voor deze cursus is geen voorkennis vereist. De cursus is vijf avonden van 2,5 uur, van 19.30 uur tot 22.00 uur. De cursus start in februari.

 

Professioneel kappersmateriaal

Ook voor het haarknippen en –snijden geldt dat goed gereedschap het halve werk is. Particulieren en kappers kunnen professionele kappersmaterialen bestellen bij de webshop van Selfline.

Printレポート濫用

Contact this advertiser