Selfline cursus Haarstyling

Cursus Haarstyling door SELFLINE

In de cursus haarstyling leert u de technieken om het haar in het gewenste model te stylen. Aan bod komt het volume maken met shapers, permanent, watergolf, föhntechnieken en het werken met een styltang. De cursus start in januari en bestaat uit 5 lesavonden van 2,5 uur. Er is geen voorkennis vereist. Tijdens de cursus werkt u met een oefenhoofd met halflang echt haar De cursus is een ideale basis voor de cursus opsteken en vlechten en een essentieel onderdeel van het kappersvak.

 

Selfline geeft ook de volgende cursussen:

 

Cursus Haarknippen

De cursus haarknippen is een leuke, sterk praktijkgerichte cursus, waarbij ervaren, getrainde kapsters u in tien avondlessen van 2 ½ uur de basistechnieken van haarknippen bijbrengen. De cursussen worden op een vaste avond in de week gegeven van 19.30 uur tot 22.00 uur.

De beginnerscursus haarknippen start twee keer per jaar, in april en in september.

 

Na het behalen van het SO 1 certificaat kan men deelnemen aan de gevorderdencursus haarknippen, inclusief haarsnijden, ook weer bestaande uit tien lesavonden van 2 ½ uur. Deze cursus start jaarlijks in januari en september.

Informatie en een inschrijfformulier vindt u op de website www.SELFLINE.nl. 

 

Cursus haarverven en blonderen

Wie heeft het niet eens zelf thuis geprobeerd, het haar tijdelijk of blijvend te kleuren?

Niet altijd krijgt het haar de gewenste kleur. Hoe kan dat en hoe moet het wel?

 

U kunt het antwoord hierop krijgen in de nieuwe cursus voor de consument ‘ Haarverven en Blonderen’. De cursus bestaat uit acht cursusavonden van 2 ½ uur en start in april. Voor deze cursus is geen voorkennis vereist.

 

De vakkundige docent legt de hand van het lesboek de theorie en de praktijk uit. 

Tijdens de cursus werkt u met een oefenhoofd speciaal voor het haarverven. Het oefenhoofd heeft 4 haartypes (100% echt haar).

 

Cursus opsteken en vlechten, modeleren lang haar

Eind februari start SELFLINE op diverse locaties in Nederland de cursus opsteken en vlechten. Voor o.a. bruidskapsels of moderne meidenkapsels is het leuk om het haar op te steken, te vlechten, te twisten en/of te knopen. Deze technieken leert u in de praktijkgerichte cursus opsteken en vlechten. Voor deze cursus is geen voorkennis vereist. De cursus is vijf avonden van 2 ½ uur, van 19.30 uur tot 22.00 uur. De cursus start eind februari.

 

Professioneel kappersmateriaal

Ook voor het haarknippen en –snijden geldt dat goed gereedschap het halve werk is. Particulieren en kappers kunnen professionele kappersartikelen, vloeistoffen en chemicaliën  via de website bij de Selfline Shop bestellen.
 

ПринтајПријави

Контактирај го овој огласувач