Selfline cursus verven en blonderen

Swipe2

Cursus Verven en Blonderen, kapperscursus bij SELFLINE !

 

Wie heeft het niet eens zelf thuis geprobeerd, het haar tijdelijk of blijvend te kleuren?

Niet altijd krijgt het haar de gewenste kleur. Hoe kan dat en hoe moet het wel?
Tijdens deze cursus leer je hoe blijvende kleuring aan te brengen in het haar en hoe het haar te blonderen. De docent zal je aan de hand van het lesboek de theorie en de praktijk uitleggen.

Een verschil met de andere cursussen is dat in deze cursus meer theorie dan praktijk wordt behandeld. De praktijk wordt geleerd op een oefenhoofd, er wordt deze cursus niet met modellen gewerkt. Voor deze cursus is geen voorkennis nodig.

 

Tijdens de cursus werkt u met een oefenhoofd speciaal voor het haarverven. Het oefenhoofd heeft 4 haartypes (100% echt haar).

Informatie en een inschrijfformulier vindt u op de website www.SELFLINE.nl. Deze cursus begint ieder jaar in april.

 

Wilt u ook andere vaardigheden uit het kappersvak leren? SELFLINE heeft een uitgebreid cursusaanbod.

 

Cursus Haarknippen in heel Nederland

De cursus haarknippen is een leuke, sterk praktijkgerichte cursus, waarbij ervaren, getrainde kapsters u in tien avondlessen van 2 ½ uur de basistechnieken bijbrengen. De cursussen worden op een vaste avond in de week gegeven van 19.30 uur tot 22.00 uur.

De beginnerscursus haarknippen start twee keer per jaar, in de eerste week van april en de laatste week van september.

 

Na het behalen van het SO 1 certificaat kan men deelnemen aan de gevorderdencursus haarknippen, ook weer bestaande uit tien lesavonden van 2 ½ uur. Deze cursus start jaarlijks in januari en september.

 

Cursus Haarstyling

In de cursus haarstyling leert u de technieken om het haar in het gewenste model te stylen. Aan bod komt het volume maken met shapers, permanent, watergolf, föhntechnieken en het werken met een styltang. De cursus start in januari en bestaat uit 5 lesavonden van 2,5 uur. Er is geen voorkennis vereist. Tijdens de cursus werkt u met een oefenhoofd met halflang echt haar De cursus is een ideale basis voor de cursus opsteken en vlechten en een essentieel onderdeel van het kappersvak .

 

Cursus opsteken en vlechten, modeleren lang haar

Eind februari start SELFLINE op diverse locaties in Nederland de cursus opsteken en vlechten. Voor o.a. bruidskapsels of moderne meidenkapsels is het leuk om het haar op te steken, te vlechten, te twisten en/of te knopen. Deze technieken leert u in de praktijkgerichte cursus opsteken en vlechten. Voor deze cursus is geen voorkennis vereist. De cursus is vijf avonden van 2 ½ uur, van 19.30 uur tot 22.00 uur. De cursus start eind februari.

 

Professioneel kappersmateriaal

Ook voor het haarknippen en –snijden geldt dat goed gereedschap het halve werk is. Particulieren en kappers kunnen professionele kappersartikelen, vloeistoffen en chemicaliën  via de website bij de Selfline Shop bestellen.

 

Printรายงานการใช้งานผิด

Contact this advertiser