Fix My Phone - Laga iphone Mobil reparation

Välkommen till vår butik på Nacka Forum. Butiken finner du, mitt på golvet, på nedre plan, Telenor och Elgiganten.

Fix My Phone är din Expert på iPhone och iPad reparation, även Huawei, Samsung Galaxy. Byt display, glas och skärm. Som Sveriges ledande mobilreparatörer erbjuder vi reparationer på diverse varumärken: Apple iPhone / iPad, LG, Samsung Galaxy / Tab, HTC, Nokia och Sony Xperia. Besök oss i Commerce köpcenter i Skövde.

Laga mobilen själv? Har du en sprucken iPhone skärm Huawei display eller har din touch slutat att fungera på Samsung galaxy? Med denna iPhone 11 display kan du själv laga din mobil. Köp den här med en garanterad hög kvalité och snabb leverans!

Laga begagnad iPhone skärm och display. Byt batteri på din Samsung galaxy : spara pengar, spara miljö och, sist men inte minst, det är en kvalitativ produkt med imponerande prestanda. Oavsett om du har den nyaste mobilen eller en mobiltelefon från en tidigare generation, så kommunicerar produkterna inom Apple-familjen väl. Det är därför en iPhone alltid är ett köp för både nuet och framtiden.

I dagens samhälle är en mobiltelefon helt nödvändig och alla förutsätts äga en. När mobilen börjar lägga av uppstår alltid frågan: vilken mobil ska jag köpa nu? Ibland är en ny mobil helt enkelt för dyr - i alla fall om du vill ha okej skick eller fint skick på telefonen. Det bästa sättet för att både du och plånboken ska bli nöjda är att köpa begagnad iPhone. Självklart är mobilerna både funktionstestade och fabriksåterställda. Du får en väl fungerande märkesprodukt som kommer att hålla i flera år! Vi lämnar 60 dagars garanti på alla iPhone modeller vi säljer. Det blir både billigare att laga iPhone och Samsung Galaxy och miljövänligare när du väljer detta alternativet före att köpa en ny.

 

پرنٹ کریںغلط بات کی رپورٹ کریں

اس مشتہر سے رابطہ کریں