Fix My Phone - Laga iphone Mobil reparation

Swipe2

Välkommen till butiken i Mjölby Kvarnen. Här kan du laga iphone reparation Samsung Galaxy Huawei

Fix My Phone är din Expert på iPhone och iPad reparation, även Huawei, Samsung Galaxy. Byt batteri Knappar display, glas och skärm. Som Sveriges ledande mobilreparatörer erbjuder vi reparationer på diverse varumärken: Apple iPhone / iPad, LG, Samsung Galaxy / Tab, HTC, Nokia och Sony Xperia. Besök oss i Commerce köpcenter i Skövde.

Laga mobiltelefonen själv? Sprucken iPhone skärm glas Huawei display eller har din touch slutat att fungera på Samsung galaxy? Med denna iPhone 11 display kan du själv laga din mobil. Köp den här med en garanterad hög kvalité och snabb leverans!

Laga begagnad iPhone skärm och display. Byt batteri på din Samsung galaxy : spara pengar, spara miljö och, sist men inte minst, det är en kvalitativ produkt med imponerande prestanda. Oavsett om du har den nyaste mobilen eller en mobiltelefon från en tidigare generation, så kommunicerar produkterna inom Apple-familjen väl. Det är därför en iPhone alltid är ett köp för både nuet och framtiden.

IDet som skiljer en iPhone 7 och 7 Plus är skärmstorleken; detsamma gäller en iPhone 6. Skärmstorlek är en smaksak och beror både på vad du föredrar, hur du använder din mobiltelefon, fickan och väskan samt hur stora händer du har. Om du vill ha en stor skärm, 5,5 tum, väljer du en iPhone 7 plus eller 6 Plus. Om du däremot vill ha en mindre skärm, 4,7 tum, väljer du en begagnad iPhone 7 eller 6S. Självklart är mobilerna både funktionstestade och fabriksåterställda. Du får en väl fungerande märkesprodukt som kommer att hålla i flera år! Vi lämnar 60 dagars garanti på alla iPhone modeller vi säljer. Det blir både billigare att laga iPhone och Samsung Galaxy och miljövänligare när du väljer detta alternativet före att köpa en ny.

 

پرنٹ کریںغلط بات کی رپورٹ کریں

اس مشتہر سے رابطہ کریں